api_integracija_web_banner_1

integracija,

integracija,

integracija,

API in
mikrostoritve

API in
mikrostoritve

API in
mikrostoritve

Slide 1
povežite vse
Z vodilno platformo za integracijo webMethods povežite vse vaše sisteme, oblake, podatke in IoT naprave ter povečajte učinkovitost vaših poslovnih procesov in agilnost podjetja.
Slide 1
upravljanje API-jev
API-ji in mikrostoritve vam lahko pomagajo zagotoviti nove izdelke in storitve, ki izboljšajo sodelovanje in zvestobo strank ter tako pozitivno vplivajo na vaš poslovni izid.
Z upravljanjem API-jev in mikrostoritev lahko spodbudite diferenciacijo in poslovno rast, od novih mobilnih aplikacij do izboljšane e-trgovine in poslovnih procesov.
Slide 1
vzpostavite podatkovni cevovod
Vzpostavite, spremljate in upravljajte pametne podatkovne cevovode za analitiko in digitalno preobrazbo na osnovi neprekinjenega toka podatkov.
Slide 1
prehod na mikrostoritve
webMethods je platforma, ki omogoča natačno upravljanje mikrostoritev v istem okolju z API-ji. Tako lahko bolje nadzorujete projekte ter jih izvedete hitreje in v primernem obsegu.
Slide 1
avtomatizacija B2B transakcij
webMethods.io poenostavi zapletene B2B povezave.
Integracija omogoča avtomatizacijo procesov od začetka do konca, od zalednih ERP aplikacij, kot sta SAP in Oracle®, do partnerskih sistemov z uporabo novih in starih standardov.

Prihranite čas s takojšnjo podporo standardom EDI, vključno s standardi EANCOM, HIPAA, ODETTE, RosettaNet, SWIFTTM, UNEDIFACT in X12.
Slide 1
integracija osnovnih sistemov
Z neinvazivnim pristopom k integraciji osnovnih sistemov z novimi tehnologijami vam naša rešitev za integracijo glavnih računalnikov omogoča stroškovno učinkovito ponovno uporabo obstoječih aplikacij za pospešitev strateških pobud.
Slide 1
mft
Sodobna podjetja potrebujejo preizkušeno platformo za varno in hitro izmenjavo datotek s centraliziranim upravljanjem in spremljanjem. Z MFT rešitvami zgrajenimi na platformi webMethods boste dobili prav to.