3CKL top

3CKL - Tricikel, d.o.o.

3CKL - Tricikel, d.o.o.

3CKL - Tricikel, d.o.o.

procesno usmerjeno upravljanje

procesno usmerjeno upravljanje

procesno usmerjeno upravljanje

Slide 1
tricikel, d.o.o.
Smo vodilni ponudnik celovitih rešitev za upravljanje, analiziranje in izboljševanje poslovnih procesov, interneta stvari in povezovanja.

Svoje konkurenčne prednosti gradimo na več kot 25 letih izkušenj in več kot 50 izvedenih projektih v različnih industrijah od finančne in storitvene do farmacevtske in proizvodne v Sloveniji, Evropi, Bližnjem vzhodu in Severni Afriki.
Pristop
pristop
Tesne povezave s partnerji nam odpirajo dostop do najnovejših znanj, metodologij in tehnologij na področjih poslovnega svetovanja in svetovanja pri procesno usmerjeni vpeljavi modernih sistemov upravljanja in IT podpore poslovanju.
Slide 1
software AG
Software AG pomaga organizacijam hitreje dosegati poslovne cilje. S svojimi tehnologijami za obdelavo velikih količin podatkov, integracijo in poslovne procese strankam omogoča povečati učinkovitost poslovanja, posodobitev sistemov in optimizacijo procesov za pametnejše odločitve in boljše storitve. Na podlagi več kot 40 let inovacij osredotočenih na stranke je podjetje uvrščeno med "vodilne" v več tržnih kategorijah.

Software AG je ponudnik platform: Adabas-Natural, Alfabet, ARIS in Cumulocity IoT.