ARIS Basic

ARIS Elements

ARIS Elements

ARIS Basic

Slide 1
intuitivni vmesnik
Intuitivni uporabniški vmesnik omogoča enostavno vstopno točko v poslovne procese, neposreden dostop do priljubljenih modelov in preprost način za preklapljanje med aplikacijami. ARIS Basic je na voljo za največ 20 uporabnikov.
Slide 1
BPMN™ in EPC
Kreiranje modelov je enostavno. Na voljo so vsi osnovni tipi modelov, ki jih potrebujete za začetek upravljanja procesov: veriga dodane vrednosti za strukturiranje pregledov procesov v BPMN in/ali EPC notaciji, organizacijski diagram, IT struktura in podatkovni model ter strukturni model.
Slide 1
pametno modeliranje
Osredotočite se na vsebino in ustvarite modele 50% hitreje in lažje kot s katerikoli drugim orodjem na tržišču. Dokumentirajte svoje procese, organizacijo, IT sisteme in podatke na enem mestu s pomočjo pametnega modeliranja.
Slide 1
modeliranje s pomočjo tabel
Hitro in enostavno zajemite informacije o svoji organizaciji s pomočjo modeliranja na osnovi tabel. Izpolnite preglednico za modeliranje in opazujte, kako se sestavi enostavno razumljiv model. Modeliranje procesov je namenjeno vsem - in nikoli ni bilo lažje!
Stran 5
enostavna objava
Načrtujte in objavite procese ter si kadarkoli oglejte stanje objave kadar koli. Predogled omogoča najboljšo nastavitev predstavitve modelov vsem zainteresiranim deležnikom. Po potrebi uredite in nato objavite v enem kliku. Avtomatsko preverjanje semantike zagotavlja točnost vaših podatkov in pravilne modele procesov.
ARIS Advanced

ARIS Basic

predstavitev zmožnosti

Image is not available
ARIS Basic

začnite svojo pot k odličnosti poslovnih procesov