ARIS Enterprise

ARIS Enterprise

ARIS Enterprise

ARIS Enterprise

vzpostavite enoten sistem
upravljanja

vzpostavite enoten sistem
upravljanja

vzpostavite enoten sistem
upravljanja

Slide 1
izkoristite vse zmožnosti
V ARIS Enterprise so zbrane vse funkcije, ki jih potrebujete za vzpostavitev enotnega upravljanja organizacije ter s tem doseganja največje dodane vrednosti s pomočjo upravljanja procesov. ARIS Enterprise ponuja celoten nabor zmožnosti za konfiguracijo in integracije, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Na voljo so poslovne nadzorne plošče za komunikacijo in vizualizacijo pomembnih ključnih kazalnikov, simulacija, ki pomaga rešiti ozka grla ter delovni tokovi za podporo upravljanju življenjskega cikla procesov.
Slide 1
analizirajte, vizualizirajte in odločite!
Napredne analize in integrirane nadzorne plošče vam omogočajo jasne vpoglede na osnovi katerih bodo odločitve in ukrepi pravilni ter hitri. Povežite svoj repozitorij z rezultati procesnega rudarjenja, simulirajte različne scenarije in delite vizualizacijo ključnih kazalnikov z zainteresiranimi deležniki.
Slide 1
upravljajte procese od začetka do konca
Vzpostavite politike upravljanja poslovnih procesov za celotno organizacijo in avtomatizirajte upravljalske delovne tokove. Zagotovite, da so tudi procesi upravljanja pregledni in učinkoviti.
Pristop - banner
pristop
Tesne povezave s partnerji nam odpirajo dostop do najnovejših znanj, metodologij in tehnologij na področjih poslovnega svetovanja in svetovanja pri procesno usmerjeni vpeljavi modernih sistemov upravljanja in IT podpore poslovanju.