ARIS Enterprise

ARIS Enterprise

ARIS Enterprise

ARIS Enterprise

vzpostavite enoten sistem
upravljanja

vzpostavite enoten sistem
upravljanja

vzpostavite enoten sistem
upravljanja

Slide 1
izkoristite vse zmožnosti
V ARIS Enterprise so zbrane vse funkcije, ki jih potrebujete za vzpostavitev enotnega upravljanja organizacije ter s tem doseganja največje dodane vrednosti s pomočjo upravljanja procesov. ARIS Enterprise ponuja celoten nabor zmožnosti za konfiguracijo in integracije, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Na voljo so poslovne nadzorne plošče za komunikacijo in vizualizacijo pomembnih ključnih kazalnikov, simulacija, ki pomaga rešiti ozka grla ter delovni tokovi za podporo upravljanju življenjskega cikla procesov.
Slide 1
analizirajte, vizualizirajte in odločite!
Napredne analize in integrirane nadzorne plošče vam omogočajo jasne vpoglede na osnovi katerih bodo odločitve in ukrepi pravilni ter hitri. Povežite svoj repozitorij z rezultati procesnega rudarjenja, simulirajte različne scenarije in delite vizualizacijo ključnih kazalnikov z zainteresiranimi deležniki.
Slide 1
upravljajte procese od začetka do konca
Vzpostavite politike upravljanja poslovnih procesov za celotno organizacijo in avtomatizirajte upravljalske delovne tokove. Zagotovite, da so tudi procesi upravljanja pregledni in učinkoviti.
ems video
PlayPlay
enoten sistem upravljanja
Enoten sistem upravljanja podprt z orodji ARIS konsolidira tradicionalno ločene sisteme upravljanja kot so upravljanje procesov, upravljanje tveganj in internih kontrol, upravljanje kakovosti, upravljanje IT portfelja, upravljanje znanj, upravljanje preobrazb in drugih ter s tem omogoči učinkovitejše delovanje organizacije.